Onderzoek Gerrit Rietveldcollege Utrecht:

Op vraag van Ava, Anniek en Fenna, 3 havo 5 leerlingen van het Gerrit Rietveld college in Utrecht, delen we graag de volgende vraag:

“Momenteel hebben wij een project wat we zelf kunnen bedenken en uitvoeren voor het vak onderzoek en ontwerpen. Wij hebben als project gekozen om een woon-zorghuis te ontwerpen voor mensen met het syndroom van down voor als ze 18 worden. Vooraf moeten wij natuurlijk onderzoeken, vergelijkbaar met een profielwerkstuk, uitvoeren over de optimale leefomgeving voor mensen met deze beperking. Momenteel is het lastig om mensen in het echt te zien door corona, en wij willen vooral rekening houden met de veiligheid, hierdoor hebben wij bedacht om een paar enquêtes te maken zodat wij alsnog de mening van mensen met het downsyndroom kunnen horen. Hieronder staan 2 enquêtes, een over vrije tijd, en de ander gaat over de optimale leefomgeving.

Onze vraag aan jullie is dan ook of jullie onze enquête willen doorsturen naar jongeren met downsyndroom. Vooral willen wij jongeren tussen de 18 en 25 jaar, zouden ze een aantal jaar jonger of ouder zijn is het ook geen probleem. De enquête zal volledig anoniem zijn.

Alvast bedankt!

Ava Untiedt, Anniek Grendel, Fenna Schortinghuis”

Enquête over vrije tijd: https://forms.gle/haXv8tSaBjPER92U8

Enquête over optimale leefomgeving: https://forms.gle/VEwi8ZNXmqXeS9Mi9