Fotoshoot bijzondere mensen

Wendy Pepermans is een studente fotografie die ons de volgende vraag stelde:

“Ik ben student fotografie en kreeg de opdracht minimum 30 bijzondere mensen te fotograferen. Gezien personen met downsyndroom toch een speciaal plekje in mijn hart hebben, zou ik hen graag in de kijker zetten.
De foto’s mogen genomen worden thuis, met familie, vrienden, tijdens een hobby, een favoriete bezigheid, een event, de setting blijft gelijk, waar het model zich het meest comfortabel voelt. Leeftijd speelt geen rol, kinderen, volwassenen, iedereen is welkom voor mijn lens.
Ik ga naar de afgesproken locatie (met een eventuele assistent) en maak een reeks foto’s. Deze foto’s worden langs mijn kant uiteraard enkel gebruikt voor de opdracht en zullen op geen enkele manier openbaar gemaakt worden De modellen (of hun ouders, familie, begeleider, …) krijgen de volledige shoot digitaal en enkele afdrukken van de beste foto’s.”

Heb je zin om hieraan mee te werken, contacteer Wendy dan via: wendy.pepermans@live.be