,

UPDATE Online event: Let’s get DOWN together! op 9 januari 2021!

Op zaterdag 9 januari organiseren MP-Clean en PopEvent ook dit jaar “Let’s get DOWN together!” – een totaalspektakel met zang en dans. En dit ten voordele van Downsyndroom Vlaanderen.

Normaal gezien gaat dit evenement door in de Beursschouwburg in Brussel. Dit jaar heeft de corona-pandemie daar echter een stokje voor gestoken. Maar niet getreurd, dit jaar gaat “Let’s get DOWN together” online door.

Tickets zijn te koop op https://projects.koalect.com/project/28982 – vanaf 3 euro per ticket, maar als je Downsyndroom Vlaanderen graag een duwtje in de rug geeft, mag die gift ook hoger zijn – de opties vind je op de site van koalect. Na betaling van je online ticket krijg je een link toegestuurd waarmee je alles live kan volgen op de dag zelf.

De optredens beginnen om 16:00. Meer informatie en sneak peeks vind je op de facebookpagina van Let’s get DOWN together

We hopen jullie daar allemaal virtueel te mogen verwelkomen voor een dansje vanuit de gezelligheid van je eigen woonkamer!

1 antwoord
 1. Nele Michel
  Nele Michel zegt:

  hey hey,

  Nele hier,
  Ik ben van MP-Clean/PopEvent en organiseer het event. Zouden jullie het artikel wat willen aanpassen? Ik heb Allard al een berichtje gestuurd.
  De datum is nu zaterdag 9/01 om 16:00u Het vindt plaats in de Beursschouwburg.
  Er vallen ook prijzen te winnen tijdens dit event en verschillende randanimatie omtrent Downsyndroom.
  De tickets starten vanaf €3.

  Merci en geniet zaterdag van het event!
  Groetjes
  Nele Michel

Reacties zijn gesloten.