First dates is terug

Het populaire feelgood televisieprogramma First dates opent dit jaar voor de vierde keer de deuren! En dit jaar doen we het anders! Je kan je namelijk zowel inschrijven voor een romantische date als voor een vriendschappelijke ontmoeting. Zo krijgen mensen die in een relatie zitten of niet op zoek zijn naar een relatie ook de kans om iemand te leren kennen.

First dates brengt twee mensen die elkaar nog nooit ontmoet hebben samen voor een drankje en een etentje. Dit gebeurt op basis van wie ze zijn, wat hun interesses zijn en naar wat voor iemand zij op zoek zijn.

Elke aflevering toont verschillende matches in een diverse en interessante mix van leeftijden, achtergronden en karakters. First dates maakt geen onderscheid, er is plaats voor iedereen in ons restaurant.  

Na hun First date beslissen onze daters of ze elkaar nog opnieuw willen ontmoeten. Komt er een tweede date? Was er een klik, of blijft het bij deze gezellige avond?

Bij First dates vindt men het héél erg belangrijk om een representatief beeld van onze diverse samenleving te tonen. Met aandacht en respect voor ieders verhaal en wensen, stellen zij alles in het werk om alle deelnemers een fijne avond te bezorgen.

In de mix van dates en vriendschappelijke ontmoetingen nodigt het productiehuis (Warner Bros) ook graag inspirerende mensen met Downsyndroom uit.

Doe jij graag mee aan het nieuwe seizoen? Schrijf je dan in op https://www.vrtnu.be/doemee of mail voor meer info naar firstdates.vlaanderen@warnerbros.com