Skip directly to content

Laatste nieuws

De Down Make-Over: met downsyndroom de catwalk op

Mensen met het syndroom van Down hebben een andere lichaamsbouw en daardoor ook andere maten die moeilijk in de gewone winkelrekken terug te vinden zijn. Topstylist Harald Ligtvoet gaf negen modellen een volledige restyling, en tips om zich beter naar hun figuur te kleden. Het resultaat werd getoond in een modeshow. Heb je interesse in de stijltips van stylist Harald Ligtvoet? Bekijk ze hier!

 

Reageer op dit artikel

Reacties

afbeelding van Yvette

inderdaad, schitterend en je kleren kopen is niet zo evident. Gelukkig hebben ze bij C&A brede modellen in jeansbroeken. Daardoor zit het model vaan onze sander in ieder geval goed. En gelukkig komt de zomer er aan, dan is het ook iets makkelijker vind ik. Iemand nog tips? Ik zie dat de website gesponsord wordt door ZEB. Ik vind er altijd wel leuke T-shirts en pulls voor Sander, maar de jeansbroeken is geen succes. Kunnen jullie hints geven?
afbeelding van Anita

Proficiat met jullie nieuwe website! Het filmpje is ook super, het geeft je een warm gevoel als je ziet hoe deze mensen genieten van hun 'goed gevoel'.
afbeelding van Chris Gallant

Gewoon zalig om deze personen te zien glunderen in hun nieuwe outfit
afbeelding van Pia Wösten

We zijn zó trots
afbeelding van Birgit

zo leuk seg die reportage! Ik had daar nog nooit bij stilgestaan dat het moeilijk is voor mensen met down om kleren te kiezen... mijn dochtertje is net twee en behalve dat ze eigenlijk nog babymaatjes draagt valt kleertjes kopen tot hiertoe nog mee.
afbeelding van Inge

supertof initiatief die down make over! het zijn één voor één topmodellen! Ook proficiat met de nieuwe website! Hij oogt mooi en overzichtelijk, knap werk! gr Inge
afbeelding van Linda

Ik las vandaag een klein artikeltje in HLN ivm de makeover voor mensen met down in Merchtem. Heb direct gebeld, maar spijtig genoeg is het alleen bedoeld voor hun familie en de pers. Schitterend initiatief, en een hart onder de riem voor alle families.