Skip directly to content

Laatste nieuws

Najaarsaperitiefconcert ten voordele van Downsyndroom Vlaanderen

12 oktober 2014 10:30
Aaigem
Doelgroep: 
Muziekliefhebbers
Organisatie: 
Gezinsbond Aaigem
Contact: 

Op zondag 12 oktober 2014 om 10u30 organiseert de Gezinsbond Aaigem een najaarsaperitiefconcert in de Sint-Niklaaskerk van Aaigem.

 

Gezien Gezinsbond Aaigem op regelmatige wijze een activiteit inricht voor een goed doel, zij een kleinkind met downsyndroom van een bestuurlid hebben, is unaniem binnen de bestuursploeg beslist de winst van dit concert over te maken aan Downsyndroom Vlaanderen.

 

Dit jaar doen zij maximaal beroep op concertanten van eigen bodem.

 

Centrale uitvoerder is de sopraan Emmanuelle Schotsaert, met pianobegeleiding. De rode draad is liefde (een hart voor God, een geliefde, muziek).  De opbouw loopt van oratorium naar opera, naar Duits Lied, naar Frans Lied, om te eindigen met een lichter cabaretgenre.

 

Emmanuelle zal voorafgegaan worden door Bart Eeckhout, die met enkele korte stukken op het gerestaureerde kerkorgel de inleidende toon zal zetten.

 

Voor vakkundige aankondigingen en bindteksten wordt op Aaigemnaar Anton Cogen beroep gedaan.

 

Achteraf wordt het publiek een receptie aangeboden.

 

Kaarten aan € 12 (€ 10 in voorverkoop) zijn te bekomen bij de bestuursleden, via willy@aaigem.be  of tel. 0468 13 71 94.

Reserveringen zijn mogelijk mits vooraf overschrijven:

Gezinsbond Aaigem, vermelding: inkomkaarten Aperitiefconcert t.v.v. Downsyndroom Vlaanderen  rek. nr. BE 96 0639 3382 5705 

 

We zijn ervan overtuigd dat dit concert opnieuw een unieke gebeurtenis zal worden en zien uw positieve respons met betrekking tot jullie aanwezigheid met vol verwachting tegemoet.