Skip directly to content

Laatste nieuws

Familiepark De Sierk

28 mei 2012 13:00
Klemskerke
Doelgroep: 
Families
Organisatie: 
DSV Kern WVL
Contact: 

vincent.soete[at]telenet.be

Wie er vorig jaar bij was, weet dat De Sierk een reuzeleuk minipretpark is waar onze kinderen zich onbezorgd kunnen uitleven. Het themapark heeft wat leuke hoekjes waar men kan dansen, gek doen, jongleren, muziek spelen, met gocarts rondrijden of denkbeeldig met de bus rijden, in het ballenbad duiken, klimmen en klauteren maar ook rustig met bouwblokjes kunnen spelen of gewoon in het zand spelen. Onze kinderen hebben er zich enorm geamuseerd en op algemene aanvraag zetten we deze activiteit dit jaar terug op de agenda.

Wie er vorig jaar niet bij was, moet beslist proberen deze dag vrij te houden want voor onze gasten is het er echt ongelooflijk plezant. Dit jaar hebben de eigenaars zelfs een aantal hoekjes bijgemaakt en daar zullen we een kleuterdoolhof terugvinden, een ballenmachine, een cinemaatje en nog enkele speelhoeken. Vervelen zullen ze zich dus zeker niet doen.

De ouders en grootouders kunnen er op het gemak een koffie of een streekbiertje drinken en ook de hongerige magen kunnen er gestild worden met bijvoorbeeld een pannenkoek. Je kan uw kinderen vrij laten rondlopen want ze kunnen het domein niet verlaten. Er wordt gewerkt met het systeem van een binnenspeeltuin, dus uw kind kan nooit ongezien het terrein verlaten en dat maakt het ook voor de ouders geruststellend.

Bedenkers en uitbaters Kristof en Dorothy zijn beide kleuterleid(st)er waardoor onze kinderen in goede handen zijn. Je kan alvast een kijkje nemen op hun website.

De inkom bedraagt acht euro en dit betaal je ter plaats, maar Down(tje)s mogen er van ons gratis in (evenals leraren met hun lerarenkaart). Je kan het themapark, dat gelegen is aan de Vosseslag 42 te Klemskerke, vanaf 13u betereden en het is geopend tot 19u. Hou er wel rekening mee dat het park ook open staat voor andere bezoekers, dus we hebben met onze vereneing Downsyndroom Vlaanderen die dag het park niet voor ons alleen, maar dat mag zeker geen probleem vormen. Wie wil, kan een eigen picknick voorzien. Ter plaatse kan je een kleine snack kopen en een drankje bestellen. Wij zorgen alvast voor een gratis consumptie.

Inschrijven kan je op drie manieren doen.

  • Inschrijven via onderstaand formulier.
  • Mailen naar bovenstaand e-mailadres.
  • Bellen naar 0499/24.47.59 (Vincent Soete).