Skip directly to content

Laatste nieuws

Bezoek de Efteling

01 september 2012 (Uur onbekend)
Kaatsheuvel
Doelgroep: 
Families
Organisatie: 
DSV Kern WVL
Contact: 

armozijn.bvba[at]telenet.be

We willen de vakantie afsluiten met een pretparkbezoek aan de Efteling. Op de vorige editie was iedereen heel tevreden dat we eens samen naar de Efteling konden gaan. Vandaar dat we dit jaar terug een bus zullen huren.

Om een zicht te krijgen op het aantel geïnteresseerden zullen we terug werken met inschrijvingen. Hier geldt: wie vroeg inschrijft, is zekerder van een plaatsej op de bus. Voorlopig gaan we geen einddatum kleven op de inschrijvingen, maar wacht zeker niet te lang, als alle plaatsen bezet zijn dan kan er natuurlijk niemand meer bij.

Inschrijven kan op twee manieren:

  • Via onderstaand inschrijvingsformulier.
  • Mailen naar Els De Gussem (armozijn.bvba[at]telenet.be).

We vragen €25 voor onze leden met Down. De andere leden betalen €32. Dit zijn de officiële toegangsprijzen. De kosten van de bus worden door onze verenigign betaald. Dit betekent dat jullie de brandstof en het parkeergeld uitsparen en bovendien kan je ontspannen hen en terug naar Kaatsheuvel.

Daarenboven kan je nog eens een babbeltje slaan met de andere families op de bus. We zullen wel voorrang verlenen aan de personen met Down en hun ouders. Gaan er ook grootouders, nonkels, tantes en vrienden mee, dan vragen we uw begrip als er voor hen op de bus geen plaatsje meer zou zijn. Wij zullen natuurlijk ons best doen om iedereen mee te krijgen, maar deze activiteit gaat in de eerste plaats natuurlijk naar de met Down en hun ouders.

De inschrijving zal pas geldig geregistreerd zijn als het verschuldigde bedrag gestort is op ons rekeningnummer (738-0131850-049. Hierbij graag volgende vermelding: "Efteling" + "Naam familie" + "Aantal personen * €32" + "Aantal personen * €25" + "Telefoonnummer".

Wie niet op de bus kan, zullen we dan opbellen vandaar graag het telefoonnummer doorgeven. Die mensen krijgen dan natuurlijk ook hun inschrijvignsgeld terug. Ben je er niet bij op de bus, dan kan je natuurlijk nog altijd eventueel zelf met de wagen naar de Efteling rijden.

In het pretpark zullen mensen met beperkingen een speciaal pasje krijgen waardoor ze nergens moeten aanschuiven. Hierbij kunnen telkens tot drie begeleiders mee op de attractie. Zorg er echter wel voor dat je een geldig doktersattest mee hebt waaruit blijkt dat desbetreffende parsoon niet in staat is aan te schuiven in een wachtrij. Het aattest mag maximaal twee jaar oud zijn. Dit attest kan ook gebruikt worden in andere pretparken zoals in Plopsaland. Meer info vind je op de site van de Efteling.